Saturday, December 8, 2012

Idei de impodobit bradul de Craciun ( Galerie Foto )

Idei de impodobit bradul de Craciun / Ornamentele de pentru bradul de Craciun


Orice familie doreste sa aiba un brad impodobit, iar fiecare are propriile idei despre cum ar arata bradul perfect. Unii prefera un brad modern, toate culorile ornamentelor si luminilor potrivindu-se. Altii prefera un amestec de ornamente si culori, dar care aduc la viata spiritul Craciunului.

Ornamentele de Craciun sunt mai mult decat simple decoratii. Acestea sunt amintiri, simbolurile unor vacante in familie, nasteri sau nunti. Probabil ca nu sunt cele mai moderne, insa valoarea lor sentimentala este inestimabila. Ornamentele pot fi create din orice material.

Puteti cu usurinta sa pictati diferite teme pe bucatele de lemn, sa readuceti globurile la viata cu putina culoare, sclipici si sa va confectionati singuri beteala si panglicile din materiale proprii. Nu uitati de ajutorul copiilor, acesti mici pitici au o imaginatie foarte bogata iar placerea va fi din partea lor.

CEI MAI TARI BRAZI DE CRACIUN GALERIE FOTO


Pom de aluminiu: uita de beculetele electrice si fa-ti intregul brad dintr-un material care sa reflecte lumina, cum ar fi aluminiul. Ramurile pot fi facute dintr-un material tare, iar podoabele din foita de staniol. Daca vei cauta in magazinele specializate sau pe Internet, e imposibil sa nu gasesti. Efectul este unul total.  

Pomul din sticle de bere : in cazul in care nu aveti copii si vreti sa fiti cool va recomandam bradul din sticle de bere :D Acest brad este pentru studenti si burlaci !


Bradul de Craciun in totalitate alb : este elegant si are un efect surprinzator ;)


 Bradul cu dulciuri : Acesta este preferatul copiilor. va sfatuim sa il impodobiti cu cat mai multe dulciuri si sa ii lasati pe cei mici la impodobit. O sa fie o experienta de neuitat :)

Recomandari :


No comments: