Sunday, December 20, 2015

Plugusorul ( cu versuri hazlii ) 2020

Dragi Prieteni de pe Facebook
I’ascultati aici un plug…                   

Ascultati aici la mine
O urare de mult bine,
Voi toti, ce’ati plecat pe’afara
Si voi care ati ramas in tara,
Ia sariti cu like-ul mai
Si dati si un share apoi !!!
HHAAAAIIIII HHAAAAIIIII


Anu’ asta care vine
Sa v’aduca numai bine,
Sa aveti noroc la Ca$h
Cum ia like-uri Poptamas,

Wednesday, December 16, 2015

Tinute şi accesorii haioase de Crăciun



Ce purtam de Craciun

Cei mai mulţi dintre noi preferă să petreacă seara de Crăciun într-un spaţiu intim, alături de familie şi de prietenii apropiaţi. Tocmai de aceea, de cele mai multe ori, ţinuta este lejeră şi comodă, hainele elegante şi sofisticate fiind purtate, în special, în noaptea dintre ani. Atunci când ne gândim la haine de iarnă, ce poate fi mai binevenit decât un pulover de lână, pufos, larg şi calduros. Dacă ne gândim doar la confort, nimic mai adevărat.Nu încerca să concurezi cu Mos Crăciun sau ajutoarelel lui, alegând să porţi pulovere cu reni, combinate cu cercei în formă de brad şi fulare cu fulgi de nea.





Friday, December 11, 2015

Primele mentiuni despre Bradul de Craciun

Primele mentiuni despre Bradul de Craciun


  Primul brad de Craciun impodobit a aparut in anul 1510, in Lituania. In Franta apare in 1521, dupa ce printesa Helene de Mecklenburg s-a casatorit cu ducele de Orleans, iar in Anglia in 1841.
Dar una din primele mențiuni detaliate ale bradului de Crăciun datează din anul 1605, aparținând unui scriitor din Strasbourg. Acesta nota că ”de Crăciun, oamenii aranjează copaci de Crăciun în camerele lor; ei atârnă trandafiri confecționați din hârtie multicolorată, mere, aur, zahăr și altele.”

Sunday, December 6, 2015

Idei de cadouri pentru Craciun | Mos Craciun

Idei de cadouri pentru Craciun | Mos Craciun


Se apropie Craciunul si cu siguranta alegerea unui cadou care sa fie pe gustul celuilalt nu este un lucru deloc usor. De aceea cel mai bine ar fi sa alegi ceva cat se poate de simplu si simbolic. Noi va vom da cateva idei de cadouri pe care ne-am gandit sa le achizitionam pentru cei dragi.

Un alt cadou bun si ieftin ar fi cateva CD-uri cu muzica. Inainte de a cumpara ceva intereseaza-te foarte bine ce muzica ii place celui caruia ai de gand sa i le daruiesti. Numai in acest fel cadoul va fi unul reusit. De fiecare data cand CD-urile tale vor fi ascultate toata lumea isi va aduce aminte de tine cu drag.

Un alt cadou foarte practic si pentru care opteaza din ce in ce mai multa lume sunt puloverele. Foarte colorate, calduroase si pufoase sunt alegerea perfecta pentru anotimpul rece. 

Un alt cadou calduros sunt paturile si nu vei da gres nici cu cateva carti bune. Un bestseller sau o carte de bucate ii vor oferi norocosului care le primeste o ocupatie pentru serile geroase in care nu va avea ce sa faca. 

Si parfumurile ar pute fi o solutie insa numai daca stii foarte bine gusturile celui care le vor primi. Daca stii ca are gusturi prea scumpe pentru buzunarul tau cel mai bine ar fi sa cauti o alta solutie.

Saturday, December 5, 2015

Mesaje si sms-uri pentru sarbatorile de iarna

Sarbatori fericite !!!

1.Fie ca spiritul sarbatorilor de iarna sa patrunda in casa si in sufletul tau si al tuturor celor dragi ! Iubirea, bucuria, intelepciunea si generozitatea sa va fie calauza in 2016! In speranta unui an mai bun, va trimit o boare de sanatate, un strop de incredere si fericire !

2.Frumusetea iernii cu albul fulgilor de nea presarati peste gandurile noastre, cu dulcele ecoul al colindelor, cu imaginea in suflet a celor dragi, ne va petrece intr-un nou an impliniti, iubiti, fericiti. Sa avem un 2010 asa cum ni-l dorim!

3.Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie, incredere, speranta si iubire.Iar Mosul sa aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri voua si celor apropiati. LA MULTI ANI CU SANATATE!

4.Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat!

5.In cupa de cristal a Craciunului adaug o picatura de bunatate si liniste astfel incat magia Sfantului Craciun sa te plimbe pe voalul credintei si a bucuriei ca s-a nascut pentru noi Iisus Cristos.

Thursday, December 3, 2015

Despre Sfantului Nicolae

Datini si Traditii de Sfantul Nicolae | Minunile Sfantului Nicolae



Sfantul Nicolae, cunoscut de noi toti ca Mos Nicolae, a fost un copil orfan, care mai tarziu, propavaduind crestinismul si numele lui Iisus Hristos, a fost numit arhiereu al episcopiei din Myra. El si-a daruit intreaga avere saracilor, si pe tot parcursul vietii sale a ajutat copiii si pe ei nevoiasi. De aici au pornit o serie de legende, care l-au facut pe Mos Nicolae sa fie batranul bun si iubitor, ce intra in noaptea de 6 decembrie in case si lasa cadouri in ghetute sau in ciorapei.

Citeste mai multe informatii Despre viata Sf. Nicolae
Una dintre cele mai cunoscute legende despre Mos Nicolae, este povestea celor trei fete sarace, care neavand zestre, nu puteau sa se casatoreasca si urmau sa fie vandute de catre tatal lor unor barbati instariti. Se spune ca Sfantul Nicolae, aflandu-le durerea, le-a aruncat pe geam intr-o noapte, cate un saculet de bani pentru fiecare. Saculetii au cazut fie in ciorapii pusi la uscat, fie in ghetute. De aici este obiceiul ca darurile de Mos Nicolae sa fie puse in ghetute.

Tuesday, December 1, 2015

Sarbatorile de Iarna Partea 1



Prima mare Sarbatoare romaneasca din luna Decembrie bineinteles „1 Decembrie” Ziua Naţională a României CE marchează bilanţul luptei românilor pentru întregire statală, Daca am gresit cu ceva informativ la 1 Decembrie va rog sa ma corectati.

A doua mare Sarbatoare este fara doar si poate  Sfantul Neculae :  prima sarbatoare din luna Decembrie asteptata cu nerabdare de catre copii datorita faptului ca primesc cadouri. Va recomandam urmatoarele link-uri cu referire la aceasta Sarbatoare :
Ei si a III-a Sarbatoare este Ignatul, de fapt chiar aceasta sarbatoare vroiam sa o prezint. Va intrebati de ce banuiesc … Ei bine in ziua de Ignat se face Sacrificarea porcului